Special School

Projectes

Certh India Hospital Special School Sathyalayam School Jaly Home Jaly Home Boys Pulambadi Barugur Malavanthangal Pulambadi Vellore


Dins del recinte hospitalari de Certh India es va posar en marxa un centre de dia per acollir a nens i nenes amb diferents graus de discapacitat (autisme, síndrome de Down, paràlisi cerebral ... etc.) amb una plantilla d'educadors especialitzats, un fisioterapeuta, un logopeda i un xofer per al trasllat diari dels seus domicilis al centre. Actualment JAL és l'únic responsable d'aquest projecte que acull 65 nens i nenes de 2 a 18 anys. El treball més difícil és el de convèncer els pares perque aquests nens i nenes siguin escolaritzats, arribant alguns a tenir sortida laboral.

Aquest any JAL dóna suport al programa de Música Teràpia per els nens del projecte Special School a Certh Índia "Know Your Rhythm" de NINAD CONSULTANCY SERVICES. És un programa dirigit pel Sr. Arnab B. Chowdhury (compositor i mestre) amb el suport de la Sra. Prathana Kalaskar (mestra terapeuta). Aquest programa vol demostrar que a través de la música i, amb paràmetres científicament demostrats, es poden estimular i millorar les capacitats físiques, motrius i sensorials dels nens amb diferents discapacitats com l’autisme, Síndrome de Down, Paràlisi cerebral, etc. Aquí podreu veure un petit reportatge del Training que es va dur a terme amb èxit. Properament començarà la segona fase.

Special School

Special School

Special School

Special School

Special School

Avís legal