Qui som

QUI SOM?

JAL és una Associació d'àmbit nacional, número 7557 del registre Associacions del Ministeri de l'Interior, Declarada d'Utilitat Pública i fundada l’any 1965 per el Sr.Claudio Satorre que va instaurar a Espanya els primers programas d’ajuda per a la inserció social dels malalts de lepra i els seus fills.


Montserrat Pérez

JAL actualment dirigida per la Dra. Monteserrat Perez, dermatòloga i especialista en lepra, ja fa més de 15 anys que treballa mitjançant la cooperació internacional en diferents projectes de sanitat, educació i d'ajuda als malalts de lepra al barri de Dubrayapet (slams) on viu la població més desafavorida i en condicions d'extrema pobresa a la ciutat de Pondicherry, Tamil Nadu, sud de l'Índia.


JAL centra les seves accions i projectes fent-se càrrec del manteniment d'un hospital per millorar la qualitat de vida de les persones d'aquest districte, i disposa de tres centres amb més de 180 nens entre les escoles i les cases d'acollida, tots ells fills de famílies amb pocs recursos així com una escola per a nens discapacitats.

Els programes que JAL desenvolupa i subvenciona són duts a terme amb contraparts locals. La nostra contrapart a Pondichery (Tamil Nadu) és JAL Indian Trust.

QUÈ SIGNIFICA JAL?

Un amic hindú ens va comentar: "Que bonic el nom de JAL" En hindi, significa malla, xarxa de pescar. Això és el que significa JAL i és el que volem que sigui... una xarxa, una malla de persones que treballen unides, entrellaçades, en la que tots, com si fossim els fils, som importants, amb una mateixa il·lusió i traballant per un bé comú. Des de JAL iniciem una nova etapa amb una major participació d'amics i simpatitzants.

Així s'escriu JAL en hindi: JAL

I ... ON SOM?

Som al carrer Muntaner 400 pral 1a. (08006) Barcelona Tel. 932.012.444 Fax 932.020 668.
Avís legal